Kapelj, Barbara: T-shirt – v tem trenutku

Kapelj, Barbara: T-shirt – v tem trenutku

Spletni dostop do video vsebin je omejen zaradi avtorskih pravic. Za individualni ogled nas obiščite v +MSUM. Več informacij.
Naslov T-shirt – v tem trenutku
Tip Performans, Akcija
Datacija 7. oktober 2011
Prizorišče Galerija Škuc
Mesto produkcije Ljubljana, Slovenija
Produkcija Mesto žensk
Jezik slovensko
Format 1080x1920 pxl
Trajanje 02' 59"
URL Mesto žensk
Evidenčna številka CoW-2011--18

Sinopsis

 

V tem trenutku, ko se vsi sprehajamo v t-shirtih, takih in drugačnih, se soavtorici in ustvarjalki projekta Eksplozija predajata ulici in sprehajalcem.


V tem trenutku je bil glavni ustvarjalni moto Eksplozije. Zdaj se del predstave kot nova enota prenaša na ulico, kot roka, ki kaže, koga je treba objeti, koga je treba pobezati, komu je v tem trenutku dana usoda roke, ki riše, roke, ki predaja sporočilo.


Barbara Kapelj Osredkar in Ines Šimunić sta diplomirani arhitektki, ki od malih nog rišeta in skicirata. V tem trenutku sta zabeležili, označili, začrtali, podčrtali, ilustrirali dane trenutke, občutek trenutka, ki sta ga prejeli od posameznika ali od trenutka na ulici. Na kraj dogodka so obiskovalci lahko prinesli belo ali črno majico, lahko tudi spodnjice, del bombažne garderobe, ali pa so se v svoji beli garderobi prepustili umetnicama in dobili odtis trenutka v navalu navdiha.

 

Logotipi

Izbor