DJ Miss House Wife

Področja Glasba, DJ set
Kraj, država bivanja Slovenija

Biografija

 

Miss House Wife ne bi smeli soditi po njeni starosti, saj je že uveljavljena didžejka, ena najboljših na slovenski sceni, ki ima za sabo bogato zgodovino javnih predstavitev svojih presenetljivih sposobnosti in nič manj navdušujoče glasbe. Njeno poslanstvo je promocija zdrave elektronske kulture in njej lastni izraz različnih stilov, v katerem se subtilno prepletajo house, new school, electropop, pumpin’-french house, micro house, disco house itn.

 

Miss House Wife je začela vrteti po Sloveniji leta 1998 v manjših klubih z bolj intimno atmosfero in nadaljevala na večjih prizoriščih: od klubov Africa, SubSub, Cream Club, Bellevue, Teater, Casablanca, Heaven, Ghetto, Romantica, Amsterdam, Generacija X, Impulz, MC Pekarna, Lipa in najbolj pre-stižnega slovenskega kluba Ambasada Gavioli, do underground scene - K4 -, kjer je domovala v letu 2002. Poleti 2004 je nastopala tudi v Švici (Les Amis, Samurai, Folie et Plaisir).

 

Miss House Wife vrti zgolj in samo iz ljubezni do glasbe, ljubezni do estetike in iz čiste zabave. Ljudi vedno spravi na plesišče, kjer jih poveže v eno telo in eno vibracijo. Načrti za prihodnost te presenetljive ženske, ki je – mimogrede – diplomirala iz socialnega dela, med drugim vključujejo kariero didžejke na višji ravni, vidi pa se tudi v vlogi producentke.

 

Dragica Sušnik

 

Umetniško delo

Umetniška dela

Podnaslov Electric Indigo & DJ Trick-C & Miss House Wife
Tip DJ set
Datacija 14. oktober 2005
Mesto produkcije Ljubljana
Format 720x576
Trajanje 07:27

 

[]