Ogled in odpiralni čas

Mrežni muzej je podatkovna baza in spletni repozitorij avdiovizualne kulturne dediščine s področja sodobnih umetniških praks zadnjih petdesetih let. Gradiv na fizičnih nosilcih ne hranimo na enotnem mestu, temveč na lokacijah v posameznih organizacijah, ki so uporabnice Mrežnega muzeja. Vse gradivo, ki je objavljeno na tej spletni strani, je dostopno v digitalizirani obliki. Tisto digitalnizirano gradivo, za katerega niso pridobljene pravice za prosto in javno predvajanje na spletu, si je možno ogledati na več fizičnih lokacijah. Ogled gradiva je brezplačen.

 

V prostorih Oddelka Dokumentacija-arhiv in v Knjigarni Depo, ki se nahajata v pritličju Muzeja sodobne umetnosti Metelkova, +MSUM, Maistrova 3, Ljubljana ter v Knjigarni MG+, ki se nahaja v Moderni galeriji, MG+, Cankarjeva 15, Ljubljana. Za ogled ali več informacij o gradivu se obrnite na uredništvo Mrežnega muzeja: jaka.zeleznikar@mg-lj.si.

 

V prostorih Mesta žensk na Metelkovi 6, Ljubljana. Za ogled ali več informacij o gradivu se obrnite na uredništvo arhiva Mesta žensk: info@cityofwomen.org.

 

V prostorih Galerije Kapelica, Kersnikova 4, Ljubljana. Za ogled ali več informacij o gradivu se obrnite na uredništvo arhiva Galerije Kapelica: info@kapelica.org.

 

 

Odpiralni čas gledalnic v Knjigarni MG in Knjigarni Depo

TOREK  NEDELJA 10.00 – 18.00

Knjigarna Depo, Muzej sodobne umetnosti Metelkova, +MSUM, Maistrova ulica 3, Ljubljana

Knigarna MG, Moderna galerija, MG+, Cankarjeva 15, Ljubljana

 

Odpiralni čas Dokumentacijski oddelek

TOREK  PETEK 10.00 – 15.00.

Dokumentacija-arhiv, Muzej sodobne umetnosti Metelkova, +MSUM, Maistrova ulica 3, Ljubljana

 

Uredništvo

Jaka Železnikar, jaka.zeleznikar@mg-lj.si

Do Avgusta 2021: Ida Hiršenfelder

 

Poštni naslov

Moderna galerija, Mrežni muzej

Windischerjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija